Münchner Museen: Lenbachhaus

München is een cultuurstad. Je kunt er naar de opera, het ballet, talloze theaters en nóg meer musea. Van kunst uit de Oudheid tot moderne kunst en van wetenschap tot speelgoed; München heeft overal wel een museum voor. In de serie Münchner Museen breng ik bezoekjes aan verschillende musea en laat ik je weten wat ik ervan vond!

Nu al één van mijn favoriete kunstmusea is het Lenbachhaus (ook wel: Stadtische Galerie im Lenbachhaus) in het Museumviertel van München. Over drie verdiepingen verspreid vind je hier vaste en wisselende tentoonstellingen met werken van kunstenaars uit de 18e eeuw tot nu; heel bekend is de vaste tentoonstelling van de kunstenaarsgroep Der Blaue Reiter. Het museum heeft zijn naam gekregen doordat het is ondergebracht in de voormalige villa van de Münchner kunstenaar Franz von Lenbach. In de vertrekken waar hij woonde, zijn nu delen van zijn collectie te zien. 

Het Lenbachhaus is niet te missen door zijn typische "Theatinerkirche-gele" kleur. 

Bildschön
Afgelopen januari was ik voor het eerst in het Lenbachhaus, maar toen ik hier in april kwam wonen, wist ik gelijk dat ik er nog een keer heen moest. In de U-Bahn werd namelijk overal reclame gemaakt voor de nieuwe wisseltentoonstelling  Bildschön - Ansichten des 19. Jahrhunderts. En de posters waren van zo'n mooi schilderij voorzien, dat ik er zeker heen wilde! 

Dat was dit schilderij; Caroline, Großherzogin von Sachsen-Weimar-Eisenach, omstreeks 1903 geschilderd door Hans Olde senior. Bildschön, toch?!

De tentoonstelling laat zien hoe schilderijen vanaf de 19e eeuw steeds belangrijker en ook toegankelijker voor een groter publiek werden. In die tijd was het de trend om de mooie kanten van de wereld weer te geven. Geen stadse taferelen, maar de échte natuur was ongelofelijk belangrijk; er werden veel ansichtkaart-landschappen geschilderd. Maar er werd ook veel (zelf-)geportretteerd. En dat alles gewoon voor de mooi, er zat niet per se een boodschap achter de schilderijen. 

Veelvoorkomend motieven waren typisch Duitse landschappen, zoals de bergen en het bos. 

 Dit schilderij heet Wirtsgarten in Dachau (door Thomas Theodor Heine, 1890). In deze Gärten kon je de rust van de natuur opzoeken en ontspannen. Dat was gewenst in de 19e eeuw, omdat er op politiek en maatschappelijk vlak heel veel in heel korte tijd veranderde. 

Oskar Zwintscher schilderde in 1901 zijn eigen vrouw en muze Adele. 

Der Blaue Reiter
Der Blaue Reiter (o. a. bestaande uit Wassily Kandinsky en Franz Marc) werd in 1911 opgericht in München als een soort vriendenverbond en ontwikkelde zich in de daaropvolgende jaren tot een grote kunstenaarsgroep. 

Deze persoon kijkt je indringend aan als je bij het Königsplatz uit de metro stapt. Het is de danser Alexander Sacharoff, die in 1909 door Alexej Jawlensky geschilderd is. Eén van de topstukken van de Blaue Reiter-collectie van het Lenbachhaus! 

Der Blaue Reiter groeide in korte tijd uit tot een expressionistische kunstenaarsgroep met veel aanzien. Hun schilderijen werden in veel galerieën tentoongesteld, maar aan hun succes kwam bruut een einde doordat in 1914 de Eerste Wereldoorlog begon. Een aantal leden van de groep (waaronder Marc) sneuvelde aan het front, terwijl anderen (zoals Kandinsky) Duitsland halsoverkop verlieten. 


Bovenstaand schilderij is gemaakt door een van de vrouwelijke leden van Der Blaue Reiter, Gabriele Münter (tevens de ex-geliefde van Kandinsky). Zij overleefde de Eerste Wereldoorlog en tijdens de Tweede verborg zij talloze schilderijen van leden van Der Blaue Reiter in haar kelder. In 1957 schonk zij een groot deel van de schilderijen aan de stad München, onder de voorwaarde dat deze in het Lenbachhaus tentoongesteld moesten worden. Dat gebeurde en de collectie breidde zich ook langzaamaan uit. Sinds 2013 (na renovatie van het museum) zijn de schilderijen elke dag te bewonderen! 

Misschien ook nog wel leuk om te weten: Vanaf 31 oktober wijdt het Lenbachhaus een tentoonstelling geheel aan Gabriele Münter. In ieder geval voor mij nóg een reden om terug te blijven komen :-). 

Kunst nach 1945
In het museum is er ook een kleine tentoonstelling van kunst na 1945. Dit soort moderne kunst is niet helemaal mijn ding, maar voor ieder wat wils, natuurlijk. 


Zelf vond ik de tuin van het museum interessanter. Het weer was prachtig, dus ik heb hier nog een tijdje in het zonnetje gezeten! 

Het Lenbachhaus in het kort
Het Lenbachhaus is zeker een bezoek waard als je in München bent. Het is geen gigantisch museum, maar je kunt er zeker 2 à 3 uur ronddwalen. De prijs van een toegangskaartje is €10, maar bijv. studenten en 65+-ers krijgen 50% korting. Kinderen tot 18 jaar mogen gratis naar binnen, en een jaarkaart kost overigens maar €20 (met korting €10). Al na twee bezoekjes heb je dat geld er dus al uit! Ik heb zelf zo'n kaart en ga daarom ook vaak even kort naar het museum toe. Daar is het ook heel geschikt voor, omdat de aparte tentoonstellingen duidelijk 'gescheiden' zijn; je hoeft niet naar de één toe om de ander te kunnen begrijpen. 

Er is overigens één nadeel voor diegenen die het Duits niet zo goed beheersen: veel van de infokaartjes bij de tentoonstellingen zijn niet in het Engels. Desalniettemin zou ik er zeker heengaan! Misschien zie je er mij ook wel rondlopen ;-). 

Een plattegrond van het Museumviertel (bron). 

Het Lenbachhaus vind je op de Luisenstraße 33 (het gele vlak linksboven), vlak naast het Königsplatz. Je kunt er komen met de U-Bahn (U2 en U8) of gewoon lopend vanaf bijv. het Marienplatz (1,6 km). Je loopt dan door het leuke Museumviertel, dus je kan er zelfs ook voor kiezen om hier een hele museum-dag te besteden en ook nog andere musea te bezoeken (zoals de Pinakotheken). Er is in ieder geval genoeg keuze! 

Tschüß! 

Lotte 

100 reacties:

  1. ECHTE LIEFDE SPELLEN DIE WERKT, ZEKER EN GARANTIE ... (DR.GRACE)
     Sommigen zeggen dat hij elke ziekte kan genezen, sommigen zeggen dat hij de macht heeft om verbroken relaties, familie en huwelijken te herstellen, sommigen zeggen dat hij een God op aarde is. Ik heb zo weinig woorden om deze geweldige man genaamd Dr.Grace te beschrijven. Ik ontmoette online die me hielp om mijn man terug te brengen, terug na 1 jaar Dr.Grace ben zo gelukkig nu weer mijn ex-lover is weer terug naar mij kan niet echt uitleggen hoe ik me op dit moment voel met de vreugde in mijn hart Dankuwel meneer !!!! ... Dr.Grace is gespecialiseerd in het genezen van de volgende virussen met zijn natuurlijke wortels en kruiden en spell casting Als u een oplossing nodig heeft voor een van de volgende contacteer hem nu Dr.Grace via E-mail:
    (godsgracespellcaster@gmail.com) of WhatsApp hem op (+2348074609849)
    HIJ HEEFT OOK DEZE CURE
    {1} HIV en AIDS
    {2} Diabetes
    {3} epilepsie
    {4} Allerhande vormen van kankerbehandeling
    {5} HPV
    {6} ALS
    {7} Hepatitis B
    {8} Herpes
    {9} Zwangerschap spreuk
    {10} Crème voor penisvergroting
    {11} Liefdespreuk
    {12} Lupus
    {13} Gonoria
    {14} Ex-spell
    {15} Magische ring
    {16} Promotie spell
    {17} Macht om het kwaad te overwinnen
    {18} Fibroid-kuur
    #LOVESPELL

    BeantwoordenVerwijderen


  2. mijn naam is Julie, ik wil mijn vriend bedanken voor het tonen van de weg aan Dr. Ilekhojie waar al mijn verdriet was om te zetten in vreugde, ik had een relatie voor 2 jaar en plotseling kwam er een fout in mijn kant maar ik probeerde mijn man te smeken maar hij weigert te luisteren naar mijn excuses, totdat mijn vriend me vertelde over een spell caster die haar hielp wanneer ze ook een probleem had, maar ik geloofde niet in haar want ik geloof ook niet in spell caster totdat ik ervoor koos om hem een trial. deze man vertelde me wat ik moet doen, zodat mijn man zal komen en na ze te hebben gedaan, kwam mijn man terug naar me om me te verontschuldigen zoals deze spreukgieter me vertelde, dus mijn mensen daar gebruik ik deze gelegenheid om je alles te informeren dit is de beste caster die je ooit kunt vinden en op hem kunt vertrouwen want met hem al je problemen, neem contact met hem op via zijn e-mail gethelp05@gmail.com of Whats App hem op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn hart was gebroken, ik geloof nooit dat ik mijn ex weer terug zal krijgen totdat Dr. Trust mijn ex binnen 24 uur terugbracht met een krachtige liefdesbetovering. Hij is betrouwbaar voor positief resultaat, neem contact op met de spell-caster voor liefdespreuk via e-mail: >>>> placeofsolution@yahoo.com <<<< of WhatsApp op + 1443281 3404

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben overweldigd door vreugde dankzij Dr. Ilekhojie. Mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van omdat ik hem nooit iets verkeerds heb gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op tot ik online een getuigenis zag over Dr. Ilekhojie en ik besloot contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zal zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit te vertrekken. Mijn man is nu zes maanden terug en we hebben nog nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet aan Dr. Ilekhojie heb getwijfeld, want hij kan problemen zeker oplossen. Je kunt hem nu ook contacteren voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben 47 jaar oud en vrouw. Ik kreeg een paar jaar geleden de diagnose COPD en ik was niet meer bang! Mijn longfunctietest gaf een capaciteit van 49% aan. Na een jaar geleden griep te hebben gehad, bleven de kortademigheid, het hoesten en de pijn op de borst zelfs na een antibioticabehandeling. Ik rook al 36 jaar twee pakjes per dag. Geboren zonder borstbeen zorgde ervoor dat mijn ribben slechts een centimeter van mijn ruggengraat verwijderd waren, wat resulteerde in onderontwikkelde longen. Toen ik 34 was, werd ik geopereerd en het werd verholpen. Helaas heeft mijn roken alleen maar meer schade aan mijn reeds onderontwikkelde longen veroorzaakt. Het probleem was dat ik graag rook en niet wil opgeven! Heb het al twee keer eerder geprobeerd en werd bijna gek en wil dat niet nog een keer meemaken. Ik zag de angst in de ogen van mijn man en kinderen toen ik hen over mijn toestand vertelde, en toen begonnen ze zelf een oplossing te vinden om mijn toestand te verhelpen. Ik ben nu 47 bij wie de diagnose COPD-emfyseem werd gesteld, waarvan ik weet dat het uit mijn jaren kwam van roken. Ik begon met roken op school toen roken sociaal acceptabel was. Ik herinner me dat roken in ziekenhuizen was toegestaan. Het was toen niet bekend hoe gevaarlijk sigaretten voor ons waren, en het leek alsof iedereen rookte, maar ik was in staat om van mijn COPD-longaandoening af te komen door de hulp van dr. Akhigbe totale geneeskrachtige kruidengeneeskunde. Mijn man zag zijn getuigenis op internet dat hij zijn krachtige medicijn gebruikte om verschillende ziekten te genezen. We hebben contact opgenomen met zijn e-mail [drrealakhigbe@gmail.com} Hij heeft de juiste kruidenformule om u te helpen bij het wegwerken en herstellen van longaandoeningen en andere ziekten, zal u volledig en permanent genezen met zijn natuurlijke biologische kruiden. We hebben het medicijn per koerier ontvangen onderhoud. Ik wens dat iedereen die op jonge leeftijd begint met roken, beseft wat er uiteindelijk met hun lichaam zal gebeuren als ze hun hele leven doorgaan met die gemene gewoonte.
    Dr. , STAPHYLOCOCCUS, HEPATITIS A / B, SNELLE EJACULATIE, IMMUNOTHERAPIE, GONORRHEA, SYFILIS, AFVAL / RUGPIJN, PELVISCHE ONTSTEKING, LULVERGROTING, HARTZIEKTEN, TERMINALE ZIEKTE, ZIEKTE, ZIEKTE VAN DE KLEUR, ACHTERGROND GRAVEN ZIEKTE, GEHOORVERLIES, INTERSTITIËLE CYSTITIS, LEUKEMIE, MEERVOUDIGE SCLEROSE, OBESITAS, RABY'S, SCOLIOSE, INFLUENZA, POLIO, JACOB, ENZ. Als u op zoek bent naar uw genezing, neem dan contact op met dr Akhigbe via zijn e-mail drrealakhigbe@gmail.com of neem contact op met zijn whatsapp-nummer +2349010754824
    God zegene u, Dr. Akhigbe, voor uw goede handwerk in mijn leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben dolblij omdat mijn gebeden eindelijk zijn verhoord, ik heb altijd mijn ex-man terug willen hebben omdat ik wilde dat mijn gezin gelukkig zou zijn, totdat ik Dr. Ayo ontmoette die mijn problemen voor mij oploste, en ik deel deze getuigenis omdat ik geloof het zijn mensen die oplossingen nodig hebben voor dit soort problemen. Toen mijn ex-man me verliet, was ik er kapot van en ik wilde altijd terug en het kwam tot een periode dat ik hem niet meer terug wilde. Na 6 jaar was mijn eerste zoon 9 jaar oud, hij kwam thuis van school en zei dat hij zijn vader miste en alle liefde die hij toonde als hij bij hem was. Het gevoel raasde door me heen als een emotionele spanning en ik had een enorme drang om hem terug te hebben. Wat er met ons gebeurde dat we uit elkaar gingen, was wat ik niet kon bedenken wat het gevecht begon. Ik heb contact opgenomen met DR. Ayo online nadat ik over hem had gelezen hoe hij anderen met hun probleem heeft geholpen en ik nam contact met hem op en kon met hem praten. Ik ben blij en dolgelukkig dat ik na 6 jaar alleen maar mijn familie wilde herenigen en mijn leven weer heel zou maken. Godzijdank voor deze spreukgieter en ik wil dat iedereen hem ontmoet op zijn e-mail drayo47373@gmail.com .... Hij is 100% ECHT. OF WhatsApp hem nu +2347055691377

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo geweldige mensen die deze getuigenis lezen, ik weet dat sommigen van jullie met moeilijkheden te maken hebben die ik een paar jaar geleden heb doorgemaakt. Laat ik beginnen met te zeggen dat ik dankbaar en dankbaar ben dat ik Dr. Ayo heb ontmoet, die ons verdriet in geluk heeft veranderd. mijn man is een zakenman, zijn bedrijf gaat niet goed, het begon ons huwelijk te beïnvloeden, mijn man was zichzelf niet omdat hij zijn geld in BITCOIN investeerde, dus de handel ging slecht, hij verloor alles wat hij in BITCOIN had geïnvesteerd hierdoor hij is van plan ons huwelijk te beëindigen, maar ik wil mijn man niet verliezen, dus ik heb mijn moeilijke situatie ook gedeeld met een vriend die me over DR Ayo vertelde, ze zei DR Ayo dat er iemand was die haar helpt om samen te trouwen als de dingen niet zo zijn gaat goed met haar en haar man. vanaf daar nam ik contact op met DR Ayo en nam contact op met DR Ayo, ik vertelde DR Ayo over alles wat er in mijn huis gebeurde, ik vertelde hem over mijn huwelijk en de zaken van mijn man. Dr. Ayo vertelde me wat ik moest doen, en ik deed het, instrueerde mij ook. Ik betaal wat ik moest betalen. vanaf dat moment begon ik goede resultaten in ons huwelijk te zien. nu zijn we gelukkig samen, en het bedrijf van mijn man gaat vooruit. allemaal dankzij DR Ayo. U kunt contact opnemen met DR Ayo via: WhatsApp +2347055691377 OF per e-mail: drayo47373@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik was 16 jaar getrouwd met een liefhebbende moeder en vrouw. We hadden samen 2 kinderen die nu 11 en 13 zijn. Ik kwam weer in contact met een oude vriendin van de universiteit op Facebook en we begonnen een affaire en ik verliet mijn vrouw. De vrouw met wie ik een affaire had, is een geweldige vrouw en ik hou ook van haar en onze kinderen begonnen de situatie te accepteren en mijn vrouw is een beetje verder gegaan, maar niet verliefd op de man met wie ze omgaat. Ik dacht dat ik niet meer verliefd was op mijn vrouw en ik voelde me vreselijk over wat ik haar heb aangedaan - ze is een goede vrouw en ik weet niet wat me overkwam. Ik besloot om te proberen haar terug te krijgen en ik werd aanbevolen aan Dr. Ige Ajayi voor hulp om herenigd te worden met mijn vrouw en binnen 48 uur nadat ik contact had opgenomen met Dr. Ige Ajayi besloot mijn vrouw om dingen met mij uit te werken en nu hebben we zijn weer samen met onze kinderen en leven als één gelukkig gezin. Ik weet echt niet welke woorden ik moet gebruiken om te waarderen wat Dr. Ige Ajayi voor mij heeft gedaan, maar ik zal u bedanken, meneer, voor het herenigen van mij en mijn familie. Voor mensen in moeilijke tijden met hun huwelijk of relatie kunnen bij hem terecht. E-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348057393990

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen een leven hadden opgebouwd en het de harten van de kinderen zou breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in juli met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk is Collin naar huis teruggekeerd, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Dank je! neem alsjeblieft contact op met Dr Ilekhojie als je huwelijksproblemen hebt en wees gerust om hulp te krijgen WhatsApp op +2348147400259 of stuur hem een bericht via e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben hier om Dr Ajayi te bedanken voor het redden van mijn relatie. Ik ben nu vier jaar aan het daten met een man, hij is 39 en 32. Mijn vriend is altijd zo zorgzaam en liefdevol geweest, hij heeft me voorgesteld aan al zijn familieleden en vrienden als zijn verloofde nadat we een paar maanden geleden verloofd waren. We hadden onze trouwdatum al vastgelegd totdat mijn dromen ineens in een nachtmerrie veranderden. Slechts een paar weken voor onze bruiloft veranderde mijn verloofde, in de mate dat hij zei dat hij niet meer geïnteresseerd was in de relatie, simpelweg omdat hij me zat was, ik wist dat dit het gevolg was van zijn ex-vriendin die hem smeekte om te komen al die tijd terug, maar hij zei dat hij niet in haar val zou trappen, maar toen hij zei dat het voorbij was, wist ik dat zij de oorzaak was. De hele nacht en dag huilde ik mijn hart uit en smeekte mijn verloofde om terug te komen omdat we onze bruiloft al hadden geregeld, maar hij weigerde totdat ik hoorde van Dr. Ajayi, de spreukgebruiker, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen, dat hij zal casten sommige spreuken en mijn verloofde zal binnen 3 dagen na de spreuk terugkomen. Een paar dagen later na de betovering, zoals beloofd door Dr. Ajayi, was mijn verloofde bij mij thuis en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven door te zeggen dat het hem speet en niet wist wat hem overkwam. Allemaal dankzij Dr Ajayi voor het redden van mijn relatie, we zijn een paar dagen geleden getrouwd. Als je een spreukgebruiker nodig hebt voor elke vorm van spreukenwerk, neem dan contact op met de krachtige spirituele man Dr Ajayi op Viber / Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik kan niet geloven dat voodoo zo gegroeid is dat je het kunt gebruiken om de loterij te winnen. Ik zag online een opmerking van een spreukgebruiker genaamd Dr Ajayi die me hielp met een voodoo waardoor ik de powerball-loterij van $ 450.000 won. Hij vertelde me ook dat als ik voor de miljoenen was gegaan, ik ook had gewonnen. Maar het probleem was dat je de spreuk maar één keer kunt gebruiken, wat betekent dat er geen tweede kans is om twee keer te spelen omdat het tegen voodoo is, gezegd door de spirituele man. Ik was zo dankbaar dat dit iets was waarvan ik nooit had gedacht dat het ooit zou werken, maar vandaag kon ik mijn schulden betalen. Dr Ajayi is een krachtige spirituele man die je kan helpen bij het oplossen van elk soort levensprobleem dat je ervaart, of het nu fysiek of spiritueel is, je kunt volledig op Dr Ajayi vertrouwen. je kunt contact met hem opnemen via Whatsapp / Viber: +2347084887094 of je e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Neem contact op met Dr Ayo op drayospell.com als je je man, vrouw, vriend en vriendin nu terug wilt en je geluk terug wilt krijgen.

    Hallo, ik ben Laura Christ uit de VS. Ik heb zojuist de wonderen van Dr. Ayo ervaren, die op internet en wereldwijd zijn verspreid, hoe hij op wonderbaarlijke wijze mensen over de hele wereld heeft geholpen hun huwelijksleven terug te krijgen en verloren dierbaren terug te krijgen, en hen te helpen loterijen te winnen. Ik nam contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had doorgenomen hoe hij hielp om ex-minnaar terug te brengen, ik vertelde hem over mijn man die me ongeveer 8 maanden geleden in de steek liet en het huis verliet met alles wat ik had.. Dr. Ayo zei me net te glimlachen en gemoedsrust te hebben, hij zal alles in slechts 24 uur afhandelen. Na de tweede dag dat mijn man me belde, was ik zo geschokt, ik nam de oproep aan en kon mijn oren niet geloven, hij smeekte me echt om hem te vergeven en beloften te doen aan de telefoon.. Hij kwam terug naar huis en gaf me ook een nieuwe auto, alleen voor hem om zijn liefde voor mij te bewijzen. ik was zo blij en belde Dr Ayo en bedankte hem, hij vertelde me alleen om het goede nieuws over de hele wereld te delen.. Wel, als je een effectieve en echte spreukgebruiker nodig hebt, neem dan contact op met Dr Ayo via e-mail: drayospell@ gmail.com of whatsapp zijn mobiele nummer +2347055691377

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo, ik ben Celine Lupes. Na jarenlang een relatie met mijn man te hebben gehad, heeft hij het uitgemaakt. Ik deed alles wat binnen mijn bereik lag om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde voor hem, ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en ze stelde voor dat ik liever contact opnam met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik heb de spreukgieter een bericht gestuurd en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn.
    Hij sprak de betovering uit en verrassend genoeg belde mijn man me op de tweede dag. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige wat hij zei was dat het hem speet wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terug zou komen. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail of WhatsApp: +2347055691377 of e-mail: drayospell@gmail.com. als u zijn hulp op enigerlei wijze in uw leven nodig heeft in een ander geval.
    1) Liefdespreuken
    2) Verloren liefdespreuken
    3) Echtscheidingsspreuken
    4) Huwelijksspreuken
    5) Bindende spreuk.
    6) Verbreekspreuken
    7) Verban een geliefde uit het verleden
    8.) U wilt promotie maken in uw kantoor-/loterij-spreuk
    9) je geliefde willen bevredigen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dankzij dr. Ayo die me zojuist heeft geholpen om de vrede in mijn huis te herstellen, zijn mijn vader en mijn moeder nu al heel lang vertrokken, onlangs kwam ik online een advertentie tegen over magische kracht en ik zeg, laat me contact opnemen om mijn geloof, gelukkig voor mij, en met de hulp van Dr. Ayo magie zijn mijn vader en moeder nu weer bij elkaar. Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing via dryospell@gmail.com WhatsApp hem op +2347055691377

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zal dr. Ilekhojie voor altijd dankbaar zijn voor het herstellen van mijn gebroken huwelijk nadat mijn man me had verlaten voor zijn minnares. Ik geloofde nooit in spreuken totdat mijn vriend me aan hem voorstelde. In het begin was ik sceptisch over hem omdat ik veel hoorde over nepmensen die doen alsof, maar ik liet mijn twijfels achter me omdat ik wanhopig op zoek was naar mijn man terug. Hij legde me goed uit en beloofde dat mijn man na zijn verzoeningsritueel alleen naar huis zou komen. Het duurde slechts drie dagen voordat mijn man terugkwam. Ik leef weer gelukkig met mijn man na zoveel ruzies en dreigementen met echtscheiding. Bedankt dr. Ilekhojie. Zijn directe telefoon of Whatsapp: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Uitstekende en geweldige oplossingen om je ex terug te krijgen.
    Voor wie het aangaat, ik waardeerde echt hoe The Great DR ISIKOLO zijn intuïtieve begeleiding en vaardigheden als levenscoach en ook zijn empathie gebruikte om mijn soulmate terug te brengen. Voor 100 procent gratis echte paranormaal begaafden, adviseur om je ex terug te halen en al je algemene problemen of aandoening op te lossen. mijn partner verliet me vanwege eindeloze gevechten en ruzies en ik was maandenlang kapot en kreeg mijn geluk terug toen ik contact met hem opnam. De enige echte DR ISIKOLO The Great is de enige die je kan helpen. Hij loste mijn probleem voor mij op. Hij bracht mijn ex terug binnen 48 uur overleg. Neem contact op met de grote Dr Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen/Viberen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hartelijk groeten
    Na zoveel jaren loterij te hebben gespeeld, vond ik het moeilijk om te winnen, dingen waren moeilijk voor mij, dus besloot ik het te bespreken met mijn vriendin die me hielp. Ze vertelde me over haar ervaring met Dr. Ajayi die haar hielp breng haar man terug die haar verliet om met een andere vrouw te trouwen en haar achterliet met vier kinderen om alleen te lijden, ze vertelde me verder hoe ze Dr. Ajayi online ontmoette. Ik was erg onder de indruk toen ik haar verhaal hoorde, dus ik vertelde haar over mijn pech in de loterij En ze stelde me voor aan Dr. Ajayi na al mijn sessies met Dr. Ajayi, na een week besloot ik het opnieuw te proberen. Ik kan mezelf niet geloven. Ik heb zoveel gewonnen dat ik het nooit zou kunnen geloven. Allemaal dankzij Dr. Ajayi. leef nu mijn droomleven. u kunt contact opnemen met Dr. Ajayi op Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor hulp.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik had nooit gedacht dat ik weer zal glimlachen, maar Dr. Isikolo doet zijn eerlijke werk om me te helpen. Mijn man liet me een jaar en twee weken met twee kinderen achter, alle moeite om hem terug te brengen mislukt ik dacht , Ze gaf me zijn e -mailadres en mobiele nummer en ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat mijn man binnen twee dagen bij me terug zal komen. Het proces van zijn werk duurt niet veel en hij heeft niets vertraagd en hij werkte voor mij. Mijn man is terug bij mij en ik moet nog geloven hoe alles is gebeurd, maar het is zo echt en effectief. Als u hulp nodig hebt, kunt u contact met hem opnemen: Dr. Isikolo zorgt ervoor dat u zonder vertraging het perfecte resultaat krijgt. E -mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem rechtstreeks op WhatsApp: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen


  19. WOW WOW WOW. Ik ben DR OGUNAMEN erg dankbaar voor het brengen van mijn man die me verliet voor een andere vrouw, op dat moment dat mijn man me verliet, dacht ik dat ik alles kwijt was totdat een vriend op mijn werk me aanbeveelde bij een geweldige spreukgieter genaamd DR OGUNAMEN. hem en vertelde hem de pijn die ik doormaakte, dus hij vertelde me dat alles goed zou komen, hij bad voor me en adviseerde me ook om in mezelf te geloven en ik was erg optimistisch voor het beste, hij gaf me enkele eenvoudige instructies om volgen en ik deed alles wat hij zei dat ik moest doen. Tot mijn grote verbazing kwam mijn man binnen 24 uur thuis en smeekte om vergeving, ik was zo blij omdat ik zoveel van mijn man hou, ik beloof dat ik dit wonderbaarlijke getuigenis van mij aan de wereld zal delen... je kunt contact opnemen zijn contactpersoon hieronder... ik ben zo dankbaar en God zal je blijven zegenen DR OGUNAMEN E-MAIL:ugbegundenger@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Het zal je verbazen te weten dat alles wat zoveel mensen hebben getuigd over DR ISIKOLO niets anders is dan de waarheid. Mijn man verliet mij en mijn kinderen omdat we zoveel ruzies en ruzies hadden. Zijn mensen waren ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij is nooit meer bij mij teruggekomen. Dus ik moest contact opnemen met DR ISIKOLO nadat ik heel veel over hem had gelezen en ik geloofde dat hij me kon helpen en hij deed er alles aan om ons te herenigen en de liefde en het geluk te herstellen die we ooit deelden. Hij keerde na 48 uur terug naar huis, zoals DR ISIKOLO me verzekerde. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. neem contact met hem op via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Bedankt voor wat je voor me hebt gedaan Dr. Ige Ajayi, mijn naam is Totti Giovani. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Dr. Ige Ajayi te bedanken voor alles wat hij voor mij heeft gedaan. Mijn vrouw stopte met het invullen van de scheidingspapieren nadat ik contact met u had opgenomen om mij te helpen de scheiding met mijn vrouw te stoppen en nu gaat het veel beter. Zoals je zei, het hele proces met betrekking tot de scheiding is geannuleerd en de slechte man die het probleem in mijn huwelijk veroorzaakte, is door mijn vrouw weggestuurd en we zijn nu samen gelukkig. Ik ben erg blij dat ik mijn vrouw terug heb, we gaan om de kerst samen te vieren als een familie. als u relatie- of huwelijksproblemen of andere problemen heeft, neem dan contact op met Dr. Ige Ajayi, zodat u deze kerst gelukkig kunt zijn. Je kunt hem whatsappen (+2348130035939) of hem e-mailen op (drigeajayi@gmail.com).

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Goedendag, u bent van harte welkom om mijn ontmoeting te lezen met dr. Ajayi, een krachtige spirituele man die gezegend is door zijn voorouders om ziekte te genezen met kruiden en ook gebroken gezinnen te herstellen. Ik ontmoette dr. Ajayi omdat mijn geliefde vrouw wil dat we scheiden en dit is na 12 jaar van huwelijk gezegend met twee lieve kinderen een jongen van 5 jaar en een meisje van 2 jaar, ze nam onze dochter mee het huis uit en bleef bij haar moeder en ik smeek haar om terug naar huis te komen, maar ze weigerde, ik was echt in de war, dus ik zocht hulp die is toen ik las over dr. Ajayi hoe hij een vrouw hielp om zelf een baby te krijgen na 8 jaar getrouwd te zijn geweest zonder kind, nam ik contact op met dr. Ajayi legde hem mijn situatie uit, hij vroeg om wat informatie over mezelf die ik hem gaf, daarna na enig overleg vertelde hij me wat er gedaan moest worden en ik deed wat ik moest doen, terwijl ik dit typ is mijn vrouw bezig met breien in de woonkamer. Als je de hulp nodig hebt van een echte spirituele man, is dr. Ajayi je laatste stop, neem contact met hem op via Whatsapp / Viber: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Een grote dank van Marie Levi aan DR ISIKOLO voor het helpen herstellen van mijn gebroken huis. Inconsistentie is aan de orde van de dag in mijn huis en huwelijk. Mijn man heeft een enorm probleem gehad en is aan mijn vlees gescheurd sinds we te veel misverstanden begonnen te krijgen. Op sommige dagen ging hij gewoon weg en kwam pas in de afgelopen weken terug. Ik was er kapot van en probeerde alles wat ik kon om de problemen op te lossen, maar het lukte niet. Ik moest op zoek naar hulp en ik kreeg van een vriend de opdracht om contact op te nemen met DR ISIKOLO, wat ik deed. Ik wist niet dat het mogelijk zou zijn, want de problemen waren al twee jaar aan de gang. DR ISIKOLO verzekerde me en zei me alleen hem te vertrouwen en te geloven dat mijn verlangens vervuld zouden worden. Hij heeft mijn huwelijk hersteld met zijn krachtige liefdesherenigingsband en mijn huis is weer geweldig en mijn man is bij me om nooit meer weg te gaan. Neem ook contact met hem op en geloof dat hij u kan helpen, want hij heeft geen slechte gegevens. Stuur hem gewoon een sms via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Deze vakantie heeft echt laten zien hoe eenzaam ik zou zijn geweest als het plan van een vreselijke breuk van mijn huwelijk zou werken. Onze kinderen zijn allemaal gesetteld en nu ik geacht wordt te genieten van het leven met mijn man, werd hij meegesleept door de receptioniste in zijn kantoor. 25 jaar huwelijk zou verloren gaan omdat een andere vrouw besloot mijn man te betoveren. Ik werd wanhopig en sloot me aan bij de opmerkingen van een groep vrouwen die hulp kregen van dr. Ilekhojie. Hij legde me uit over de duistere magie die op mijn man werkte, wat enkele dagen daarvoor ook werd bevestigd door een toekomstige verteller. Dr. Ilekhojie vertelde me alles wat ik nodig had om de duistere magie te doorbreken en binnen ex 3 dagen veranderde mijn man en begon hij zich te gedragen als iemand die pauze had. Hij werd de Sergi waarmee ik 25 jaar geleden trouwde. Alles is nu normaal en ik ben zo blij dat ik mijn hele familie bij elkaar heb gehad afgelopen vakantie. Bedankt dr. Ilekhojie dat hij me niet teleur heeft gesteld. Praat met hem over uw huwelijksproblemen en zoek naar oplossingen. E-mail: gethelp05@gmail.com of telefoon/Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Deze vakantie heeft echt laten zien hoe eenzaam ik zou zijn geweest als het plan van een vreselijke breuk van mijn huwelijk zou werken. Onze kinderen zijn allemaal gesetteld en nu ik geacht wordt te genieten van het leven met mijn man, werd hij meegesleept door de receptioniste in zijn kantoor. 25 jaar huwelijk zou verloren gaan omdat een andere vrouw besloot mijn man te betoveren. Ik werd wanhopig en sloot me aan bij de opmerkingen van een groep vrouwen die hulp kregen van dr. Ilekhojie. Hij legde me uit over de duistere magie die op mijn man werkte, wat enkele dagen daarvoor ook werd bevestigd door een toekomstige verteller. Dr. Ilekhojie vertelde me alles wat ik nodig had om de duistere magie te doorbreken en binnen ex 3 dagen veranderde mijn man en begon hij zich te gedragen als iemand die pauze had. Hij werd de Sergi waarmee ik 25 jaar geleden trouwde. Alles is nu normaal en ik ben zo blij dat ik mijn hele familie bij elkaar heb gehad afgelopen vakantie. Bedankt dr. Ilekhojie dat hij me niet teleur heeft gesteld. Praat met hem over uw huwelijksproblemen en zoek naar oplossingen. E-mail: gethelp05@gmail.com of telefoon/Whatsapp (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die voor goed 3 maanden van mij gescheiden was. Ben Jessica Butler bij naam uit de VS. Ook al heb ik monden over mijn hele lichaam, het zal niet genoeg zijn om dr. Ige Ajayi te bedanken voor zijn hulp in mijn leven. Mijn man is de 3 maanden met mij uit elkaar gegaan en heeft zonder hem pijn en pijn gehad. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets lukte pas toen ik dr. Ige Ajayi bedoelde met wie ik online contact opnam. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 tot 48 uur bij me terug zou komen, voor zover mijn hart nog voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor me voor en mijn man belde me precies toen dr. Ige Ajayi het zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig had en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn artikel leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen... E-mail: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp (+2348130035939)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo vrienden, ik deel graag mijn ervaring met Dr. Ajayi, ik maakte moeilijke tijden door in mijn relatie omdat mijn verloofde van een jaar plotseling zei dat we onze bruiloft moesten afzeggen, dat hij niet langer in mij geïnteresseerd is, ik was in de war en zocht hulp, zo ontmoette ik Dr. Ajayi online die een liefdesbetovering maakte en mijn verloofde ging op zijn knieën om zich te verontschuldigen en dankzij Dr. Ajayi zijn we gelukkig getrouwd. Neem contact op met Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 u zult er geen spijt van krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik was in staat om mijn man te krijgen met de hulp van een spreukdokter genaamd dr. Ajayi toen ik ontdekte dat hij gecharmeerd was van een andere vrouw, ik was erg blij dat ik contact opnam met de spreukgieter omdat hij de reden was dat ik mijn man terug kon winnen en we leven nu in vrede. neem contact op met dr. Ajayi voor al je spreukwerk, hij heeft me geholpen mijn man terug te krijgen. Ik geloof dat hij je zal helpen met wat je dwars zit. E-mail: drajayi1990@gmail.com of whatsapp: +2347084887094.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Mijn man verliet me voor een jongere vrouw. Het was alsof ze hem onder een kwade betovering had, hij keerde zich van de ene op de andere dag zonder enige waarschuwing tegen mij. Het gebeurde vorig jaar, ik was wanhopig, dus ik gebruikte elke website voor het casten van spreuken die ik kon vinden zonder resultaat. Een vriend stuurde me contact van Dr. Ilekhojie en ik nam contact met hem op. Hij begon in februari met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk zijn ik en mijn man weer bij elkaar. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik zo'n geweldig persoon als jij aan mijn zijde heb. Bedankt! Dr Ilekhojie. Hulp nodig, WhatsApp Dr. Ilekhojie op +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik stond op het punt mijn huwelijk te verliezen toen dr. Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn man had een scheiding aangevraagd na een eindeloos geschil en emotionele mishandelingen die we allebei hadden geleden als gevolg van misverstanden. Hij verliet het huis en weigerde terug te komen. Ik zocht naar een echte oplossing, wetende dat ik niet nog eens berooid wil worden door echtscheidingszaken en het verlies van mijn man van 12 jaar. Ik voldeed aan zijn procedures voor verzoening, wat heel gemakkelijk was. De liefde en verbinding tussen mij en mijn partner werd hersteld en hij kwam terug en vroeg om de scheiding te annuleren. Het is allemaal een feit dat dr. Ilekhojie eerlijk en transparant is in het helpen van mensen en ook jij die dit leest, kan de oplossing vinden die je zoekt in je huwelijk of relatie. neem nu contact met hem op voor hulp. Hier zijn contactpersoon. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Mijn man verliet mij en mijn kinderen omdat we zoveel ruzies en ruzies hadden. Zijn moeder was ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij is nooit meer bij mij teruggekomen. Dus moest ik contact opnemen met dr. Ilekhojie die er alles aan deed om ons te herenigen en de liefde en verbinding die we ooit deelden te herstellen. Hij keerde na 3 dagen terug naar huis, zoals dr. Ilekhojie me verzekerde en ik ben echt verbaasd over zijn geweldige daden. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. Neem contact op met dr. Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik werd 4 jaar lang afgewezen door mijn man, het doet zoveel pijn dat ik de hele tijd werd verwaarloosd, ik confronteerde mijn man en hij zei dat het niet werkt en een scheiding nodig heeft. Ik voelde me depressief en had een oplossing nodig omdat ik zoveel van hem hou. Ik ging online voor een oplossing of advies, toen ik op een testimonial-pagina stuitte. Mensen met een soortgelijk probleem als ik. Ik had het geluk dat een dame een e-mail achterliet waarmee ik contact kon opnemen, ik nam een moedige stap omdat ik zo depressief was en het gevoel had dood te gaan. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie die een verzoeningsspreuk voor me uitsprak en mijn man kwam thuis en smeekte om mijn vergeving. Het zijn onze 3 maanden samen vandaag nadat de verzoeningsspreuk was voltooid en mijn man is nooit veranderd in de richting van van mij te houden.. Neem vandaag nog contact op met dr. Ilekhojie via e-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp / bel dit nummer +2348147400259 voor meer vragen hulp

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik wil dr. Ige Ajayi bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Hij bracht mijn man terug nadat hij 4 maanden van huis was gegaan om bij een andere vrouw te blijven. Ik was erg hulpeloos omdat ik zoveel van mijn man hou, ik was op internet aan het zoeken toen ik getuigenissen zag van hoe hij velen hielp om hun probleem op te lossen, ik nam contact met hem op en dat was het einde van mijn probleem. Neem contact met hem op via e-mail: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp: +2348130035939

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die voor goed 3 maanden van mij gescheiden was. Ben Jessica Butler bij naam uit de VS. Ook al heb ik monden over mijn hele lichaam, het zal niet genoeg zijn om dr. Ige Ajayi te bedanken voor zijn hulp in mijn leven. Mijn man is 3 maanden met mij uit elkaar gegaan en heeft zonder hem pijn en pijn gehad. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets lukte pas toen ik dr. Ige Ajayi bedoelde met wie ik online contact opnam. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 tot 48 uur bij me terug zou komen, voor zover mijn hart nog voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor me voor en mijn man belde me precies toen dr. Ige Ajayi het zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig had en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn artikel leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen... E-mail: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939..

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Mijn naam is MEAGHAN GRAYSON, ik had nooit gedacht dat ik weer zou glimlachen, mijn man liet me ongeveer een jaar bij mijn dochter alleen omdat ik problemen had omdat ik weer zwanger was, alle pogingen om hem terug te brengen mislukten, ik dacht dat ik niet ging om hem pas weer te zien toen ik een dame ontmoette, SHANTEL genaamd, die me vertelde over een spreukenmaker genaamd DR. IGE AJAYI. Ze gaf me zijn e-mailadres en mobiele nummer en ik nam contact met hem op, toen we spraken noemde hij mijn volledige naam die ik hem nooit heb verteld, zelfs mijn adres, ik was sprakeloos en hij verzekerde me dat mijn man binnen 3 dagen bij me terug zal komen , In minder dan 48 uur kwam mijn man terug en begon om vergeving te smeken en zei dat het het werk van de duivel was, dus ik ben tot nu toe nog steeds verbaasd over dit wonder, ik kon niet zwanger worden na ons eerste kind, maar zodra de betovering was uitgesproken , ik werd zwanger en beviel van mijn tweede kind, nogmaals bedankt DR. IGE AJAYI, ALS je hulp nodig hebt, neem dan contact met hem op.via:e-mail:{ drigeajayi@gmail.com} Mobiel:+2348130035939

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik wil dr. Ilekhojie echt bedanken voor het redden van mijn huwelijk. Mijn vrouw behandelde me echt slecht en ging bijna 3 maanden van huis. Ik vertelde mijn collega hoe mijn vrouw tegenover mij is veranderd en ons huis heeft verlaten. Hij raadde me aan om contact op te nemen met dr. Ilekhojie om me te helpen me te verzoenen met mijn vrouw en ons huwelijk stabiel te maken. Ik heb hier nooit in geloofd, ik moest het proberen. Dr. Ilekhojie voerde een verzoeningsritueel uit en binnen 3 dagen was mijn vrouw weer thuis om vrede te sluiten. Nu zijn we 4 maanden verder en de dingen zijn echt verbeterd tussen ons en we zijn gelukkig samen. Heb hulp nodig zoals ik, praat met Dr. Ilekhojie en krijg gegarandeerde resultaten. Whatsapp +2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie om me te helpen mijn huwelijk te herstellen. Na 2 jaar gescheiden te zijn geweest, hield ik nog steeds van mijn man en wilde ik hem terug. Mijn man is van me gescheiden omdat hij op het werk een jongere vrouw ontmoette. Na 17 jaar huwelijk kon ik mijn man geen kind geven en ook al was het niet mijn schuld, ik waardeerde hem omdat hij jarenlang geduld met me had. Ik legde al mijn problemen uit aan dr. Ilekhojie en hij beloofde me te helpen als ik serieus ben en hem wil vertrouwen. Net binnen 72 uur reed mijn man, mijn man, kilometers naar ons huis en vroeg of we samen terug konden werken en ons konden verzoenen. Hij legde me uit hoe ellendig hij zich de afgelopen jaren heeft gevoeld en vroeg om terug naar huis te verhuizen. Dr. Ilekhojie gaf me ook kruiden voor vruchtbaarheid en nu is mijn huwelijk terug en heb ik bevestigd dat ik al 18 weken zwanger ben. Neem contact op met zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of zijn WhatsApp-contactpersoon: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ik heb mijn opties voor een operatie afgewogen; maar na een ontmoeting met een 65-jarige vrouw in ons plaatselijke ziekenhuis die me vertelde dat ze een operatie zou ondergaan om de baarmoeder te verwijderen, dacht ik dat het misschien niet nuttig zou zijn om vrouwen te adviseren een operatie na de menopauze te negeren met het idee dat de vleesbomen zouden krimpen. Er is een buurvrouw van mij die me een contactpersoon heeft gegeven van dr. Ilekhojie die haar wat kruiden heeft gestuurd om te gebruiken en nu is ze helemaal vrij en ik ben ook op dezelfde kruiden en het verbetert snel. Neem contact met hem op als u zich in dezelfde toestand bevindt via zijn e-mail gethelp05@gmail.com of bel hem op zijn directe lijn (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Dingen komen pas goed als je de juiste keuze in je leven hebt gemaakt. In mijn leven heb ik de juiste keuze gemaakt toen ik contact opnam met dr. Ilekhojie, de man die gespecialiseerd is in het herstellen van verbroken relaties en huwelijken. Ik kom uit Albany, New York City, VS, en ben op deze blog om dr. Ilekhojie te bedanken voor het goede werk. Hij zorgde ervoor dat mijn man de scheidingsplannen na enkele maanden stopte en vroeg of we een raadslid zouden zien om onze meningsverschillen op te lossen. Ik zou mijn familie vandaag niet intact hebben gehad zonder de hulp van dr. Ilekhojie en daarom laat ik zijn e-mail gethelp05@gmail.com achter om je verbroken huwelijk of relaties te herstellen. Je kunt hem ook bellen of Whatsappen op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  40. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen – en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd zijn geworden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dokter Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. E-mail: gethelp05@gmail.com Bel of Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik ben gewoon boos dat ik zo vaak ben opgelicht. Bedankt dokter Ilekhojie, ik wenste dat ik u eerder had gevonden, het zou me veel pijn en geld hebben bespaard. Ik heb veel spreuken, witte magie en energiegenezers geprobeerd. Ik heb het geprobeerd en geen van hen werkte. Ze beloofden me de maan en dat ik mijn ex-man terug zou krijgen, omdat de zaken ingewikkeld waren en mijn man is verhuisd. Ik heb genoeg geld uitgegeven om mijn droomreis naar Zuid-Amerika te maken, maar wat heeft het voor zin om een droomreis te maken zonder de liefde van mijn leven. Dr. Ilekhojie heeft mij hoop gegeven en zijn eerlijkheid is een verademing. Nu ben ik weer samen met mijn man en vader van mijn kinderen en alles gaat vlot. Bedankt voor uw hulp Dr. Bel/Whats-app: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik kwam een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen om mijn ex snel terug te krijgen. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en vervolgens deed hij een verzoeningsritueel voor mij. 48 uur later keerde mijn man terug naar huis na zoveel maanden weg van huis, zo geweldig!! Hij verontschuldigde zich voor zijn fout, voor de pijn die hij mij en de kinderen had bezorgd. Onze huwelijksband is nu sterker en hoe het voorheen was. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van mijn man. Ik raad Dr. Ilekhojie aan voor iedereen die problemen heeft in hun huwelijk/relatie. Hier is zijn contactpersoon. Bel/Whats-app: +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare spellcaster om u te helpen uw ex terug te krijgen, kunt u contact opnemen met dr. ISIKOLO.
    Goededag allemaal, mijn naam is Elena Berkhoff. Het viel me erg zwaar toen mijn vriend me verliet voor een andere dame. Ik was emotioneel kapot en wist niet wat ik moest doen om hem terug te krijgen. Ik zat maandenlang in nood en bleef overal hulp zoeken totdat ik DR. ISIKOLO leerde kennen. Ik heb contact met hem opgenomen en hem mijn problemen uitgelegd. Hij was bereid mij te helpen en er bij mij op aan te dringen de procedures na te leven, zodat hij de liefde tussen mij en mijn man kan herstellen en er ook voor kan zorgen dat we allebei weer bij elkaar zijn. Ik voldeed aan alle eisen en hij deed zijn werk. Na 48 uur kreeg ik een sms van mijn vriend waarin hij om een date vroeg, zodat we dingen kunnen weggooien. Nu zijn we weer bij elkaar en dat allemaal dankzij DR ISIKOLO. Hij kan jou ook helpen als je bereid bent te geloven en hoopvol te blijven. Stuur hem een e-mail via: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hallo iedereen. Mijn naam is Broekhuizen en ik ben hier om de geweldige dokter Isikolo te bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Mijn huwelijk strandde vanwege de eindeloze problemen en moeilijkheden die ik had met mijn man. Hij vertrok zonder achterom te kijken en ik was zoveel maanden alleen. Zijn familie kwam tussenbeide en nog steeds veranderde er niets. Ik was emotioneel kapot en verloor de hoop om weer liefde te vinden, omdat hij alles was in een man die ik ooit wilde hebben. Net als zoveel mensen leerde ik DR ISIKOLO kennen toen ik op zoek ging naar hulp. We bespraken mijn problemen uitvoerig en hij verzekerde mij dat ik de oplossing zou krijgen die ik nodig had. Ik had geen andere keuze dan me aan zijn procedures te houden en hij stelde niets uit. Hij deed een liefdesreünie voor mij en mijn man en de liefde en het geluk dat we deelden werd hersteld en hij bereikte me precies na 48 uur zoals DR. ISIKOLO beloofde. Hij is inderdaad een geweldige helper en hij is betrouwbaar. als je problemen hebt, sms hem dan gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Mijn ex-man en ik waren er altijd in geslaagd vriendschappelijk te blijven na onze scheiding in februari. Maar ik wilde altijd weer bij hem komen. Het enige dat nodig was, was een pagina bezoeken waar ik opmerkingen van Dr. Ilekhojie zag, omdat het mijn droom was om samen met mijn man een nieuwe pagina te beginnen en gelukkig met hem te leven. Dr. Ilekhojie vroeg om een verzoeningsritueel uit te voeren en ik accepteerde het. Na 48 uur werkte het ritueel voor mij en mijn man belde dat hij spijt had van al zijn verkeerde daden. Mijn man is terug en we treffen voorbereidingen om naar de rechter te stappen en onze scheidingspapieren zo snel mogelijk in te trekken. Dit is niets minder dan een wonder. Bedankt Dr. Ilekhojie voor uw krachtige rituelen. Woorden zijn niet genoeg om je goede werk te waarderen. Vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com en telefoon/WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hallo allemaal, ik ben Denisa Akkerman en net als zoveel andere mensen betuig ik mijn hartelijke dank aan Dr. Isikolo voor zijn hulp en oplossing voor mijn problemen. Ik werd verblind door jaloezie en onzekerheden, en het veroorzaakte chaos in mijn relatie met mijn verloofde. Hij kon mijn problemen niet weerstaan en verliet me. Nadat hij besefte dat ik te ver was gegaan met alles wat ik hem verkeerd had aangedaan, alleen maar dat hij naar een andere stad moest verhuizen, en ik verloor alle middelen om hem te bereiken en mijn excuses aan te bieden. Op dat moment wist ik dat ik hulp nodig had om hem terug te krijgen, dus moest ik contact opnemen met dokter Isikolo. Hij toonde veel bezorgdheid, en ik vertelde hem alles en was het ermee eens dat het mijn fout was, en hij verzekerde me ervan hem terug te krijgen en de liefde en het geluk dat we deelden te herstellen, wat hij ook deed. Zoals beloofd belde Thompson me na 48 uur en ik verontschuldigde me voor alles en hij nodigde me uit zodat we het goed konden maken en weer samen konden zijn. Bedankt dokter Isikolo voor alles en uw oprechtheid bij het helpen van mensen. Sms hem gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik merkte dat mijn man me bedroog en niet langer betrokken was bij ons huwelijk. Toen ik hem vroeg wat het probleem was, vertelde hij me dat hij niet gelukkig is en om een scheiding vraagt. Het brak me in stukken omdat hij de enige man was met wie ik ooit ben geweest. Ik was op zoek naar iets online toen ik een artikel zag hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen hielp in een soortgelijke situatie als de mijne. Ik nam onmiddellijk contact met hem op en vertelde hem over mijn probleem.
    Hij voerde overleg en voerde een verzoeningsritueel uit. Het enige wat hij van mij vroeg, deed ik uit volledig vertrouwen voor hem en binnen precies drie dagen kwam mijn man thuis van zijn werk en vroeg of ik de scheiding volledig zou vergeten en hij wil dat we onze gedachten bij elkaar brengen en ons huwelijk laten slagen. . Alles ging goed dankzij de tussenkomst van Dr. Ilekhojie. Neem gerust contact met hem op als u problemen heeft in uw huwelijk of relatie. Telefoonnummer/Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hallo allemaal, mijn naam is Klaudia Kusa. Mijn man woonde al geruime tijd in een ander appartement vanwege de werkdruk en we waren heel gelukkig samen, ook al bleef hij enkele maanden bij ons vandaan. Ik wist niet dat een collega van het werk al een affaire met hem had, waardoor mijn man uit het niets een scheiding tegen mij aanvroeg. Ik wist dat er iets mis was, omdat we nooit zoveel ruzie hoefden te maken om hem te laten vertrekken. Ik was getraumatiseerd en ik zoek hulp om de situatie aan te pakken die mij naar DR ISIKOLO heeft geleid nadat mensen hem online hadden geprezen. We bespraken het uitvoerig en hij vertelde alles wat ik moest weten over wat er was gebeurd en de procedure om de problemen op te lossen. Hij kwam zijn beloften na, bracht mijn man bij mij terug en het scheidingsproces werd geannuleerd. Nu is mijn man weer bij ons thuis en zijn we samen gelukkig. Het is inderdaad verbazingwekkend hoe mensen andere mensen oprecht kunnen helpen als ze in nood zijn. Hij kan jou ook helpen. Sms hem gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Mijn man en ik zijn onlangs gescheiden. We zijn nu zes jaar getrouwd en het is op allerlei manieren een gewelddadige relatie geweest. Ik wil zelf uitvinden en mijn eigen problemen oplossen, zodat ik een geweldige moeder en echtgenote kan zijn, maar ik heb het gevoel dat het tijdverspilling is om te proberen mijn huwelijk te herstellen, omdat het kapot is en ik emotioneel uitgeput ben en ik wil het gewoon focus op mijn kinderen. En ik vind het oneerlijk dat ik probeer iets op te lossen waar ik de enige ben die moeite doet. Ik ben zo verward. Dat waren mijn beslissingen geweest totdat ik op een blog een artikel tegenkwam over hoe dr. Ilekhojie veel mensen hielp om gebroken huwelijken/relaties te herstellen. Ik nam snel contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik meteen deed. Binnen 3 dagen kwam mijn man terug en het belangrijkste is dat mijn man compleet veranderd is, hij mishandelt mij niet langer en beledigt mij niet meer. Tegenwoordig is hij een liefdevolle en zorgzame echtgenoot geworden. Ik raad iedereen ten zeerste aan om contact op te nemen met Dr. Ilekhojie via e-mail: {gethelp05@gmail.com} of Whatsapp +2348147400259 voor welke problemen je ook ervaart, of het nu gaat om liefde, bescherming, geld of paranormale krachten

    BeantwoordenVerwijderen
  50. DE MOGELIJKHEID OM UW EX PARTNER TERUG TE KRIJGEN IS GEGARANDEERD BIJ DR ISIKOLO. NEEM NU CONTACT MET HEM OP
    Hallo allemaal, mijn naam is Sara Berkhoff. Ik heb nooit geweten dat er een grote mogelijkheid voor mij was om mijn man terug te krijgen totdat ik DR. ISIKOLO ontmoette. Het was heel zwaar voor mij toen mijn vriend mij verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet meer terugkrijgen. Zijn vrienden en familie deden er alles aan om ons te herenigen, maar het bleek mislukt. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van iemand anders houden. Dus moest ik hulp zoeken bij DR. ISIKOLO, die mij het voorrecht gaf ervoor te zorgen dat mijn hartsverlangens werden vervuld. Hij herenigde ons en de liefde en het geluk werden hersteld. Zijn woorden zijn zijn plicht en hij faalt nooit als hij iemand belooft dat hij 48 uur lang het resultaat zal behalen, wat mij verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken. Neem nu contact met hem op. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Mijn man is mij beter gaan behandelen, en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen – en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd zijn geworden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dokter Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. E-mail: gethelp05@gmail.com of Whatsapp +2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  52. MET DR ISIKOLO IS TERUGKEREN MET JE EX ZEER MOGELIJK
    DR ISIKOLO is met niemand te vergelijken als het gaat om het vinden van oplossingen voor uw relatie- of huwelijksproblemen. Mijn naam is Geanina Zepa. Ik kamp al heel lang met een depressie, wetende dat het het gevolg is van een gebroken hart toen mijn vriend me verliet voor een andere dame. Ik heb nooit geweten dat hij de beslissing nam om bij mij weg te gaan, totdat er maanden verstreken en ik hem niet kon bereiken. Ik moest contact opnemen met DR ISIKOLO toen ik over hem hoorde. Hij vertelde me alles wat er moest gebeuren om de liefde en verbindingen tussen mij en mijn man te herstellen, wat hij ook deed. Het resultaat begon zich na 48 uur te manifesteren, zoals hij beloofde. Dit klinkt misschien raar, maar het is 100% waar dat hij niemand in de steek laat. Maak je geen zorgen meer en neem nu contact met hem op. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  53. We hebben allemaal onze verschillende verhalen in het leven. Er zijn ups en downs geweest, maar ik was er nog kapoter van toen mijn verloofde, met wie we al zeven jaar aan het daten zijn, zei dat we onze relatie moesten beëindigen. Ik heb niet het soort pijn ervaren dat ik die dag in mijn leven voelde. Ik vroeg wat ik verkeerd had gedaan, maar hij zei dat hij moe was. Na drie maanden scheiding kwam ik een getuigenis tegen van een dame die goede dingen vertelde over Dr. Ajayi, een spreukenmaker die veel mensen heeft geholpen de vrede en liefde in hun huis te herstellen. Ik hou echt van mijn man en wil hem terug in mijn leven, dus ik neem contact op met Dr. Ajayi en leg mezelf uit. Na enig overleg kreeg ik te horen wat het probleem is en wat ik moet doen om mijn relatie te herstellen. Ik heb alles aan mij gevraagd en na 72 Uren na de betovering nam mijn verloofde contact met mij op en we zijn nu gelukkig getrouwd. Als je de hulp nodig hebt van een echte spreukenmaker, kun je vertrouwen op Dr. Ajayi en ik denk dat je weer een reden zult hebben om te glimlachen. Neem contact op met Viber / Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

  54. Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit eerder iets over zo’n wonder heb gehoord. Niemand zou mij ervan kunnen overtuigen, totdat dr. Ilekhojie een fantastisch werk voor mij deed, waardoor mijn gebroken huwelijk na zes maanden scheiding weer hersteld werd. Ik was werkelijk geschokt toen mijn man neerknielde en om vergeving smeekte zodat ik hem terug kon aanvaarden. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr. Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er heerst vrede in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsbetovering. Neem nu contact met hem op voor alle hulp die u nodig heeft via Whatsapp/call/viber: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ik had in het verleden een moeilijke relatie met mijn man, wat leidde tot een scheiding met mijn eerste echtgenoot. De herinneringen aan mijn man zaten nog steeds in mij en ik besefte hoeveel ik van hem hield en hem heb gemist. Ik huilde die avond bitter, omdat ik dacht dat ik de man had verloren waar ik zoveel liefde voor had. Ik vroeg om advies over wat ik moest doen en een vriend van mij gaf me een contactpersoon van dr. Ilekhojie. Ik heb hem geraadpleegd omdat hij veel mensen heeft geholpen zich te verzoenen. In slechts 4 dagen had ik een spirituele verzoeningsgebed met hem en alles keerde ten goede in mijn leven. Ik woon nu weer gelukkig samen met mijn man. We zijn van plan onze geloften te hernieuwen en opnieuw te trouwen. Ik getuig hier vandaag dat Dr. Ilekhojie de oplossing is voor alle problemen in een verbroken relatie of huwelijk. Neem contact met hem op voor oplossingen voor eventuele problemen. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad.
    Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail gethelp05@gmail.com en Telegram of Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Groeten
    Na zoveel jaren in de loterij te hebben gespeeld, vind ik het erg moeilijk om te winnen. De dingen zijn erg moeilijk voor me geweest, dus besloot ik het te bespreken met mijn vriendin die me hielp. Zij vertelde me over haar ervaringen met Dr. Ajayi die hielp haar haar man terug te brengen die haar verliet om met een andere vrouw te trouwen, waardoor ze met vier kinderen in haar eentje moest lijden. Ze vertelde me verder hoe ze Dr. Ajayi online ontmoette
    Ik was erg onder de indruk van haar verhaal, dus vertelde ik haar over mijn pech bij de loterij. En ze stelde me voor aan Dr. Ajayi na al mijn sessies met Dr. Ajayi, na een week besloot ik het opnieuw te proberen. Ik kan mezelf niet geloven. Ik heb zoveel gewonnen dat ik het nooit kon geloven. Dankzij Dr. Ajayi is hij een geweldige man en als je spirituele hulp nodig hebt bij iets dat je leven verstoort, neem dan contact op met Dr. Ajayi op Whatsapp / Viber: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com en ik geloof dat je blij zult zijn dat je dat gedaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. MIJN VRIEND KREEG TERUG MET DE HULP VAN DR. ISIKOLO EN IK BEN ECHT OVERWELDIG
    Hallo allemaal, ik ben Marie Barend. Toen alle hoop verloren was om mijn relatie tussen mij en mijn vriend weer te laten werken, ging ik online op zoek naar hulp en ik las en nam contact op met DR ISIKOLO die kwam en alles repareerde en hij zal de rest van mijn leven door mij gewaardeerd blijven. Te vaak heb ik emotionele trauma's doorgemaakt vanwege de eindeloze problemen die ik had met mijn man en het leidde tot onze breuk en daarom zocht ik hulp en ontdekte DR. ISIKOLO die mij te hulp kwam. Hij vertelde me de procedures en spoorde me aan om eraan te voldoen, wat ik graag deed en hij stelde het proces van het vinden van oplossingen voor mijn problemen niet uit en ik kreeg het resultaat in slechts 2 dagen, zoals hij mij verzekerde. Doe geen moeite om elders hulp te zoeken, want hij is te goed in het helpen van mensen. Hij is betrouwbaar en eerlijk, dus sms hem nu via WhatsApp: +234-8133261196 of zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Heeft uw man of vrouw gezegd dat ze niet opnieuw geïnteresseerd zijn in het huwelijk en dat u een snelle verzoening met hen wilt, neem dan contact op met Dr. Ajayi, een krachtige spreukenmaker op whatsapp +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com hij is een man die door zijn voorouders is begiftigd met grote bovennatuurlijke kracht omdat hij me hielp mijn man terug te winnen na 9 maanden scheiding, mijn man zei dat hij wilde scheiden en vertrok met een andere vrouw, mij werd bekend gemaakt dat hij vanwege zijn rijkdom door de andere vrouw werd gemanipuleerd . Dr. Ajayi heeft een spreuk voor mij voorbereid en binnen een week scheurde mijn man de scheidingspapieren en we leven in vrede. Nogmaals bedankt Dr. Ajayi. Als u een soortgelijk probleem heeft of iets dat uw leven verstoort, neem dan contact op met Dr. Ajayi voor een snelle oplossing.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Ik ben blij met de manier waarop ik een heel eerlijke man vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik dr. Ilekhojie ontmoette, zocht ik op veel websites naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden om mijn scheiding had gevraagd. Ik was er kapot van, maar dokter Ilekhojie gaf me de hoop en de verzekering dat hij bij mij terug zou worden gebracht. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg of hij naar mij en onze vier kinderen mocht komen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook voor het helpen van zoveel andere mensen. Ik laat zijn contactpersoon achter, zodat u contact met hem kunt opnemen als u soortgelijke problemen ondervindt. Whatsapp/Telegram +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Beste

    Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met:



    stefanroger13@gmail.com



    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad.
    Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail (gethelp05@gmail.com) en Telegram of Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr. Ilekhojie, die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 500.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen zodra hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur de tijd te geven om alles te krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij gaf me de opdracht een lot te kopen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr. Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier achter voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  64. GOED NIEUWS OVER HOE IK DE LOTERIJ HEB GEWONNEN MET DE HULP VAN DR. ISIKOLO
    De afgelopen tien jaar heb ik altijd loterijspellen gespeeld in de hoop dat ik op een dag veel geld zou winnen, maar dat is nooit gebeurd en ik bedacht wat ik kon doen om veel te winnen met de loterijjackpot. Ik heb wat onderzoek gedaan op internet en kwam een advertentie tegen over Dr. Isikolo die loterijspreuken voorbereidt voor mensen die in zijn werken geloven. Ik legde mijn situatie uit aan Dr. Isikolo en hij bereidde een loterijspreuk voor me voor en gaf me een aantal nummers om aan de loterij te spelen en ik deed zonder enige twijfel wat hij zei. Kun je geloven dat ik voor de allereerste keer in mijn leven het bedrag van 396.000,00 euro heb gewonnen? Ik dacht dat ik droomde, totdat ik door de loterijagent werd gebeld om naar kantoor te komen om afspraken te maken over hoe ik het geld zou claimen. Nu is mijn leven voorgoed veranderd en ben ik mijn eigen baas en jij kunt ook je eigen baas zijn door contact op te nemen met Dr. Isikolo. E-mail hem nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Stuur hem gewoon een sms via WhatsApp +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram/Viber +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ik probeer al 8 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com
    WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Soms raak ik geschokt als artsen zeggen dat sommige ziekten niet te genezen zijn en ze doen geloven dat we ermee moeten sterven. Dat is waar, want die ziekten zijn niet gewoon en lichamelijk. Ik begon dit te begrijpen toen mijn vriend me meenam naar het westen Afrika om een bezoek te brengen aan deze kruidkundige, Dr. Ilekhojie genaamd, die een verbeterd kruidengeneesmiddel gaf dat mij volledig van HIV genas, zonder enige bijwerkingen. We denken dat het niet te genezen is, omdat onze artsen ons hebben verteld dat er geen remedie bestaat. Het is duidelijk dat sommige patiënten met herpes, vleesbomen, vertraagde voorproblemen verslaafd zijn aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen maar om het virus te helpen onderdrukken en niet om het te genezen, omdat de doktoren ons hebben laten geloven dat het niet kan worden genezen en ik wel. Zeg stoutmoedig dat dit een leugen is, want er is een geneesmiddel en Dr. Ilekhojie kan u helpen met een geneesmiddel...

    E-mail gethelp05@gmail.com
    WhatsApp/Telegram +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  68. MIJN VRIEND KREEG TERUG MET DE HULP VAN DR. ISIKOLO EN IK BEN ECHT OVERWELDIG
    Hallo allemaal, ik ben Anne Francken. Toen alle hoop verloren was om mijn relatie tussen mij en mijn vriend weer te laten werken, ging ik online op zoek naar hulp en ik las en nam contact op met DR ISIKOLO die kwam en alles repareerde en hij zal de rest van mijn leven door mij gewaardeerd blijven. Te vaak heb ik emotionele trauma's doorgemaakt vanwege de eindeloze problemen die ik had met mijn man en het leidde tot onze breuk en daarom zocht ik hulp en ontdekte DR. ISIKOLO die mij te hulp kwam. Hij vertelde me de procedures en spoorde me aan om eraan te voldoen, wat ik graag deed en hij stelde het proces van het vinden van oplossingen voor mijn problemen niet uit en ik kreeg het resultaat in slechts 2 dagen, zoals hij mij verzekerde. Doe geen moeite om elders hulp te zoeken, want hij is te goed in het helpen van mensen. Hij is betrouwbaar en eerlijk, dus sms hem nu via WhatsApp: +234-8133261196 of zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Mijn man verliet mij en mijn kinderen voor een andere oudere vrouw. Voor mij was het niet zo gemakkelijk. Ik hou zoveel van mijn man en ik heb de hoop niet verloren. Ik zocht overal naar hulp totdat ik zoveel getuigenissen zag over hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen heeft geholpen en ik besloot hem op de proef te stellen... Ik nam contact met hem op en legde het hem uit. Hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij me zou helpen bij het verzoenen met Alex en dat hij naar huis zou terugkeren. Hij voerde een ritueel uit om ons te herenigen en na twee dagen begon Alex, die weigerde mijn telefoontje aan te nemen, herhaaldelijk te bellen en smeekte om naar huis terug te keren. Het is nu drie maanden geleden en het wordt steeds beter, zoals Ilekhojie beloofde. Hij is de meest eerlijke helper die ik heb ontmoet. Je kunt contact met hem opnemen en het zelf zien. WHATSAPP/BELLEN via +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Mijn leven is in 48 uur volledig veranderd. Ik zie mezelf in de spiegel en glimlach. Voor het eerst in maanden heb ik vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn man terug in mijn leven met de hulp van dokter Ilekhojie. Het was een lange zoektocht naar hulp en zoveel opofferingen, maar ik ben blij dat ik Frenkie terug heb. Het duurde twee dagen voordat ik de resultaten kreeg die dr. Ilekhojie mij had beloofd, en hij heeft mij niet in de steek gelaten. Ik ben het levende bewijs van wat dokter Ilekhojie kan doen. Alleen jij kon je aan je woord en belofte houden. Neem contact op met dokter Ilekhojie als u hulp nodig heeft. Whatsapp via +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Mijn man heeft me nu ruim drie jaar verlaten en ik hield zoveel van hem. Sindsdien ben ik op zoek naar een manier om hem terug te krijgen. Ik heb veel opties geprobeerd, maar hij kwam niet terug en ik heb veel geld verspild. Ik bezocht een pagina online en zag getuigenissen van Dr. Ilekhojie en ik kon er niet voor terugdeinzen omdat het uitstekende getuigenissen waren. Ik sprak met hem en hij begeleidde mij als een vader en voerde een krachtig verzoeningsritueel voor mij uit. Binnen precies 2 dagen vroeg mijn man om terug te keren. Het was als een droom dat een man die mijn telefoontjes niet eens aannam, begon te smeken om naar huis terug te keren. Nu gaat het veel beter omdat Dr. Ilekhojie onze verbinding heeft hersteld en mijn familie vrede heeft. Bedankt meneer en ik zal mensen blijven vertellen over uw goede werken. E-mail gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  72. DE MOGELIJKHEID OM UW EX PARTNER TERUG TE KRIJGEN IS GEGARANDEERD BIJ DR ISIKOLO. NEEM NU CONTACT MET HEM OP
    Hallo allemaal, mijn naam is Lotte Berkhoff. Ik heb nooit geweten dat er een grote mogelijkheid voor mij was om mijn man terug te krijgen totdat ik DR. ISIKOLO ontmoette. Het was heel zwaar voor mij toen mijn vriend mij verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet meer terugkrijgen. Zijn vrienden en familie deden er alles aan om ons te herenigen, maar het bleek mislukt. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van iemand anders houden. Dus moest ik hulp zoeken bij DR. ISIKOLO, die mij het voorrecht gaf ervoor te zorgen dat mijn hartsverlangens werden vervuld. Hij herenigde ons en de liefde en het geluk werden hersteld. Zijn woorden zijn zijn plicht en hij faalt nooit als hij iemand belooft dat hij 48 uur lang het resultaat zal behalen, wat mij verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken. Neem nu contact met hem op. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Probeert u zwanger te worden, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Het gebeurt allemaal als een wonder met de hulp van dokter Ilekhojie, aan wie mijn vriend me voorstelde toen ik pijn had, last had van verschillende miskramen en problemen probeerde zwanger te worden. Hij onderzocht me door me een paar vragen te stellen over hoe ik kon weten wat de oorzaak van mijn zwangerschap was. onvruchtbaarheid en vertelde me toen wat ik moest doen, waarvan ik zijn zwangerschapskruiden kocht die hij via de bezorgservice naar mij stuurde. Tot mijn grootste verrassing werd ik zwanger in minder dan 40 dagen nadat ik de kruidenkruiden had gebruikt, zoals hij hem had opgedragen. Dr. Ilekhiojie heeft mij eindelijk moeder gemaakt na zoveel jaren proberen met verspilde inspanningen. Voor elke vrouw die het ook moeilijk vindt om zwanger te worden, probeer zijn kruiden te krijgen, hoe moeilijk ook. Neem contact op met zijn e-mailadres: e-mail gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Mijn naam is Giovanni Jahem. Ik heb moeilijke tijden meegemaakt met verschillende mannen die ware liefde en oprechte acceptatie vonden, totdat ik mijn man ontmoette die in mijn leven kwam en van me hield zonder dat woorden het kunnen uitleggen. We hebben twee jaar samengewoond en we waren gelukkig totdat er te veel ruzie ontstond en onze wegen uit elkaar gingen. Ik dacht dat ik verder kon, maar ik besefte dat ik erg verliefd op hem was en voor altijd bij hem nodig had. Ik had geen andere keuze dan hulp te zoeken, wat ertoe leidde dat ik contact opnam met dr. Isikolo, wetende hoe hij anderen heeft kunnen helpen. Hij schonk mij zijn aandacht en deed zijn best om ons weer met elkaar te verzoenen en binnen 48 uur manifesteerde het resultaat zich en kwam hij bij mij terug en we verzonnen de zaken weer. Nu zijn de liefde en het geluk teruggekeerd en het enige dat ik kan zeggen is dat ik dokter Isikolo echt waardeer omdat hij onbaatzuchtig is in het helpen van mij en anderen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Hartelijk dank van Marie Cornelissen aan DR ISIKOLO voor haar hulp bij het herstellen van mijn gebroken huis. Inconsistentie is aan de orde van de dag in mijn gezin en huwelijk. Mijn man heeft een enorm probleem gehad en is verscheurd in mijn vlees sinds we te veel misverstanden begonnen te krijgen. Op sommige dagen ging hij gewoon weg en keerde pas de afgelopen weken terug. Ik was er kapot van en probeerde alles wat ik kon om de problemen op te lossen, maar het lukte niet. Ik moest hulp zoeken en kreeg van een vriend de opdracht contact op te nemen met DR ISIKOLO, wat ik deed. Ik wist nooit dat dit mogelijk zou zijn, omdat de problemen al twee jaar aanhielden. DR. ISIKOLO verzekerde mij en zei alleen dat ik hem moest vertrouwen en moest geloven dat mijn verlangens in vervulling zouden gaan. Hij heeft mijn huwelijk hersteld met zijn krachtige liefdesreünieband en mijn huis is weer geweldig en mijn man is bij mij om nooit meer weg te gaan. Neem ook contact met hem op en geloof dat hij u kan helpen, want hij heeft geen slechte reputatie. Sms hem gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Ik verloor mijn huwelijk en mijn prachtige huis, verwoest door ongeluk, toen ik mijn vrouw zag weglopen vanwege de leugens waarmee ze werd gevoed en onzekerheden die nooit waar waren. Ik heb vanaf het begin gezworen nooit een bedrieger te zijn en bleef standvastig om ervoor te zorgen dat ik een gelukkig huis bouwde, maar helaas vertrouwde ze me nooit genoeg. Ik heb maandenlang rondgezworven in een poging haar terug te krijgen en heb hulp gezocht bij verschillende bronnen, waaronder haar tussenkomst van de familie, maar dat leverde nooit succes op. Ik kwam in contact met Dr. Ilekhojie aan wie ik al in een eerder stadium twijfelde toen ik met hem in contact kwam. Ik moest de hoop levend houden en voldeed aan de procedures, precies zoals hij mij alles uitlegde. Hij verzekerde me van haar terugkeer, die na drie dagen plaatsvond, en ik moet nog woorden vinden om uit te drukken hoe gelukkig en dankbaar ik ben, wetende dat mijn zoon en ik zijn moeder thuis hebben. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van geluk in ons leven. Hulp nodig, neem contact op met deze geweldige Dr. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Mijn man verliet mij en onze dochter en keerde nooit meer terug totdat Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn verhaal verschilt niet van dat van anderen die de tijd hebben genomen om informatie over Dr. Ilekhojie met de wereld te delen. Ik had al 8 jaar huwelijksproblemen met mijn man, waardoor hij mij verliet en ging reizen. Op een gegeven moment was ik depressief en kreeg ik hulp uit het niets, totdat ik in contact kwam met Dr. Ilekhojie die mij hielp. Hij herstelde de liefde en verbinding tussen mij en mijn man en ik kreeg hem na 3 dagen terug, zoals hij beloofde. Net als iedereen die over hem praat, ben ik hier om het goede over hem te vertellen en hem te bedanken voor het opnieuw brengen van vreugde in mijn leven. Hij zal niet falen als je hem ook probeert te helpen. Sms hem gewoon via WhatsApp/Telegram: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Hallo iedereen. Mijn naam is Luie Broekhuizen. Ik ben hier om de geweldige dokter Isikolo te bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Mijn huwelijk strandde vanwege de eindeloze problemen en moeilijkheden die ik had met mijn man. Hij vertrok zonder achterom te kijken en ik was zoveel maanden alleen. Zijn familie kwam tussenbeide en nog steeds veranderde er niets. Ik was emotioneel kapot en verloor de hoop om weer liefde te vinden, omdat hij alles was in een man die ik ooit wilde hebben. Net als zoveel mensen leerde ik DR ISIKOLO kennen toen ik op zoek ging naar hulp. We bespraken mijn problemen uitvoerig en hij verzekerde mij dat ik de oplossing zou krijgen die ik nodig had. Ik had geen andere keuze dan me aan zijn procedures te houden en hij stelde niets uit. Hij deed een liefdesreünie voor mij en mijn man en de liefde en het geluk dat we deelden werd hersteld en hij bereikte me precies na 48 uur zoals DR. ISIKOLO beloofde. Hij is inderdaad een geweldige helper en hij is betrouwbaar. als je problemen hebt, sms hem dan gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Goede dag, ik was al 13 jaar getrouwd toen mijn man op een avond thuiskwam met een scheidingspapieren die ik moest ondertekenen. Ik was in de war en vroeg wat het probleem is, maar hij verliet boos het huis en blokkeerde me van alle sociale mediaplatforms Deze plotselinge gedragsverandering zorgde ervoor dat ik hulp zocht toen ik goede getuigenissen over dr. Ajayi tegenkwam en ik besloot mijn problemen met hem te delen. Dr. Ajayi liet me begrijpen dat mijn man gemanipuleerd was en vertelde me wat ik moest doen om hem te bevrijden. Ik volgde al zijn instructies op, tot mijn verbazing kwam mijn man na een paar dagen thuis en is ons liefdesleven verbeterd. Allemaal dankzij Dr. Ajayi was mijn huwelijk een redding. Als u een relatieprobleem heeft, is Dr. Ajayi uw laatste stop. Neem contact op met Dr. Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com OF Whatsapp / Viber: +2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte helper is die krachtig en oprecht is. Hij heeft mij onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man te herenigen, ook al had hij al om een scheiding gevraagd. Ik zag verschillende getuigenissen van DR Ilekhojie op Facebook en Instagram. Ik aarzelde om contact op te nemen omdat ik de hoop had verloren, maar iets van binnen bleef me ertoe aanzetten het te proberen. Ik nam contact met hem op via Whatsapp en legde alles uit wat er in mijn huwelijk is gebeurd. Hij vertelde me eenvoudig dat mijn man onder slechte invloed staat en dat hij wordt gemanipuleerd, waardoor onze verbinding is verbroken en hem is gevraagd te vertrekken. Hij verzekerde mij dat hij een verzoeningsritueel gaat uitvoeren om de reeds verloren verbinding tussen ons te herstellen. Ik voorzag in alles wat hij wilde en zorgde ervoor dat alles wat nodig was beschikbaar was, omdat mijn man de enige man is die ik mijn hele leven heb gekend en ik hem niet bij mij en onze kinderen weg wilde hebben. Precies drie dagen later belde mijn man met een vreemd nummer en vroeg of hij met tranen naar huis mocht terugkeren. Ik dacht dat het een grap was totdat ik hem onze ranch zag binnenrijden. Het is nu 3 maanden geleden en we waren als middelbare scholieren, hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Ik dacht om zijn gegevens hier achter te laten voor het geval iemand om zijn hulp moet vragen. U kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail (gethelp05@gmail.com of bel/Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Mijn man en ik zullen Dr. Ilekhojie voor altijd dankbaar blijven voor zijn goddelijke tussenkomst in ons leven. Mijn vrouw en ik zijn uit Somalië gevlucht. We kwamen in Canada aan en het leven was niet gemakkelijk en we hadden meer geld nodig om onze rekeningen te betalen. Mijn vrouw deed online wat onderzoek om hulp te krijgen bij het winnen van een loterij en ze kreeg geloofwaardige aanbevelingen van haar baas om contact op te nemen met dr. Ilekhojie, die met zijn geluksritueel winnende lotnummers uitdeelt. We namen contact op met Dr. Ilekhojie, die ons op de hoogte bracht van het proces dat we onmiddellijk zouden uitvoeren. Nadat het geluksritueel was voltooid, kochten we een lot in de Hospital Research Foundation Home-loterij en speelden het precies zoals Dr. Ilekhojie had opgedragen met de cijfers die hij onthulde. Met 2 dagen wonnen we een appartement met 3 slaapkamers en een contant bedrag van $ 700.000. Onze levens veranderden binnen een week en zoals dr. Ilekhojie opdroeg, werd 30% van het bedrag naar een verpleeghuis voor ouderen gestuurd om de zorg voor de verlatenen te helpen betalen. Je kunt contact met hem opnemen en kijken wat er gebeurt. Bel/sms +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Ik zat nog op de universiteit toen ik mijn verloofde ontmoette. We hebben een hele tijd een relatie gehad en samengewoond en onze relatie werd goedgekeurd door onze ouders. We konden het goed met elkaar vinden en alles was perfect. Hij reisde af voor een training en sindsdien is het nooit meer goed met ons gegaan. Hij had daar een ontmoeting met een dame en hij heeft de neiging veel te hebben toegewijd aan wat ze deelden en mij buiten beeld te hebben gelaten. Ik heb alles gedaan wat ik kon om het probleem op te lossen, maar niets werkte totdat ik over Dr. Isikolo hoorde. Ik nam contact met hem op en legde uit wat ik doormaakte en hij beloofde te helpen, wat hij deed zoals beloofd. Ik volgde de instructies op die hij me gaf en hij loste het probleem op dat ik had met mijn verloofde, en nu is hij terug bij mij en gaan we over een maand trouwen. Allemaal dankzij Dr. Isikolo. Neem nu contact met hem op als je hulp nodig hebt. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Ik wist nooit dat ik mijn verloofde terug kon krijgen totdat ik contact opnam met dokter Isikolo die mij hielp. Ik had een vreselijk misverstand met mijn man en we gingen verschillende kanten op. Ik was emotioneel neerslachtig en wist niet wat ik moest doen om de situatie te helpen. Zo leerde ik Dr. Isikolo kennen. Ik nam contact met hem op en liet hem helpen met mijn problemen. Hij vertelde me alles wat ik moest weten en begrijpen en ik voldeed aan de procedures en hij loste uiteindelijk het probleem voor mij op en nu zijn ik en mijn verloofde weer bij elkaar en weet ik dat we binnenkort gaan trouwen. Het zou niet mogelijk zijn geweest als dokter Isikolo me niet had geholpen zoals beloofd. Het resultaat van zijn werk manifesteert zich zeker na 48 uur en is 100% gegarandeerd. Het is voor mij zichtbaar om het effect te zien vanaBrechtje Christiaens het resultaat van alles wat hij voor mij deed en de liefde en genegenheid tussen mij en mijn verloofde is werkelijk weer volledig hersteld en het verheugt mijn hart dat ik hem aan niemand heb verloren. Hij kan u net zo goed helpen als u nu contact met hem opneemt. Sms hem op WhatsApp of Viber hem op +2348133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Ik probeer al 2 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com of bel/WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Ik probeer al 8 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  86. De huwelijkscrisis waar ik doorheen ging kwam ten einde toen Dr. Isikolo erbij betrokken raakte. Net als alle andere koppels hadden we onze meningsverschillen en ik zorg ervoor dat ik mijn best deed om haar goed te leiden, voor haar en mijn kinderen te zorgen en hen ook te beschermen. We hebben allebei offers gebracht om ervoor te zorgen dat we de vakbond overleefden, totdat ze zich begon te gedragen en opzettelijk zoveel ruzie met mij had. Het huis werd onaangenaam voor alle anderen, inclusief mijn kinderen. Ze werd gemanipuleerd door een vriendin die gescheiden was en ook mijn huwelijk wilde ruïneren. Ik moest contact opnemen met Dr. Isikolo en hij reageerde en deed zijn best om de problemen te beëindigen. Hij herstelde de liefde en verbinding tussen ons en ik kan nu zien dat de illusie die mijn vrouw had, is weggenomen en dat ze nu een betere vrouw is. Het resultaat van wat Dr. Isikolo voor mij deed, dat zich na twee dagen manifesteerde, was wat mij verbaasde. Ik en mijn huishouden blijven dankbaar. Ik doe een beroep op iedereen die hulp nodig heeft bij het oplossen van hun relaties en huwelijksproblemen om contact op te nemen met Dr. Isikolo, omdat de oplossing zeker is. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem op WhatsApp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Ik was de grootste scepticus ter wereld. Ik heb nooit in magische spreuken of iets dergelijks geloofd, maar een betrouwbare bron (een zeer nauwe collega) vertelde mij dat dr. Ilekhojie een zeer effectieve persoon is. Het was een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. Mijn liefdesleven was een puinhoop, ik had twee echtscheidingen achter de rug en stond op de rand van een derde. Ik kon gewoon niet nog een scheiding aan. Ik wilde mijn best doen om onze relatie te laten slagen, maar het leek mijn vrouw niets te kunnen schelen. Ik was in de war en wist opnieuw niet wat ik moest doen en besloot voor hulp contact op te nemen met Dr. Ilekhojie. Hij voerde een verzoeningsritueel uit en smeekte namens ons. Hij vertelde me ook dat mijn vrouw van me houdt, maar dat onze verbinding op geestelijk gebied laag is. Hij heeft het opgelost en nu zijn we gelukkig en gaan we niet meer scheiden. Deze man bestaat echt en hij kan je ook helpen je verbroken relatie te herstellen. Ik heb mijn vrouw terug! We gaan nu samen naar huwelijkstherapie. Ik laat zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Mijn vrouw en ik hadden een misverstand dat tot een enorme ruzie leidde en zij verliet het huis en keerde terug naar het huis van haar vader. Ik liet mijn emoties de overhand krijgen en bleef permanent bij haar weg. Het werd nog erger toen ze een andere man begon te zien en ik heb er nooit van geweten. Ik probeerde het probleem op te lossen en haar naar huis te laten terugkeren, maar ze kwam nooit meer terug. Later kwam ik erachter wat er allemaal aan de hand was en besloot ik hulp te zoeken om mijn huwelijk met haar op te lossen, waardoor ik contact opnam met dr. Isikolo. Zoals verwacht werkte hij voor mij en het probleem was opgelost en ik ben herenigd met mijn vrouw. Ze keerde net na 48 uur terug naar huis, zoals beloofd door dokter Isikolo. Ik ben hem voor altijd dank verschuldigd voor het oplossen van het probleem dat ik in mijn huwelijk had. Neem contact met hem op voor snelle en dringende hulp, e-mail hem: isikolosolutionhome@gmail.com of WhatsApp hem op: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Allereerst dank aan Dr.Ayo voor het terugbrengen van mijn geliefde binnen 48 uur. Ik heb niets anders te zeggen dan je te bedanken en je te laten weten dat ik gelukkig ben. Mijn geliefde behandelt me beter en hij brengt het grootste deel van haar tijd met me door en vertelt me nu hoeveel hij van me houdt dan ooit tevoren. eventuele problemen met je geliefde neem contact op met Dr.Ayo via e-mail: (drayospell@gmail.com) of WhatsApp +2347055691377 of viber omdat hij de oplossing is voor alle relatieproblemen

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde het contact met Dr. Ilekhojie, die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken, ik gebruik deze kruiden nu al 3 weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad.
    Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail gethelp05@gmail.com en Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Nadat ik en mijn man waren getrouwd, zijn we naar een andere stad verhuisd en hebben we allebei een baan gekregen en zijn we gaan werken en gelukkig samenleven. We hebben nooit problemen gehad totdat een collega van hem er alles aan deed om de aandacht van mijn man te trekken. Ik wist de hele tijd nooit wat er aan de hand was, totdat hij begon uit te slapen en excuses te verzinnen. De dingen liepen uit de hand en uiteindelijk stopte hij met het voorzien in mijn behoeften. Ik wist op dat moment dat ik hulp nodig had, dus nam ik contact op met dokter Isikolo en legde hem alles uit. Hij vertelde me alles wat er gaande was en beloofde de problemen voor mij op te lossen, wat hij ook deed. Hij sprak een liefdesreüniespreuk voor mij uit die mij en mijn man herenigde en hij begon de man te worden van wie ik altijd van hem hield, net na 48 uur dat dokter Isikolo voor mij werkte. We zijn nu allebei gelukkig en zonder dokter Isikolo zou dit niet mogelijk zijn geweest. Neem contact met hem op als je hulp nodig hebt. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem op WhatsApp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Mijn leven is terug!!! Na twee jaar gebroken huwelijk liet mijn man mij achter met twee kinderen en mijn leven was kapot. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel somber en het leven lijkt zinloos. Op een dag, terwijl ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr. Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun Ex terugbracht, anderen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in de verzoening met mijn man, die dr. Ilekhojie binnen drie dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Bedankt. Hier laat ik zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Ik verloor mijn huwelijk en mijn prachtige huis, verwoest door ongeluk, toen ik mijn vrouw zag weglopen vanwege de leugens waarmee ze werd gevoed en onzekerheden die nooit waar waren. Ik heb vanaf het begin gezworen nooit een bedrieger te zijn en bleef standvastig om ervoor te zorgen dat ik een gelukkig huis bouwde, maar helaas vertrouwde ze me nooit genoeg. Ik heb maandenlang rondgezworven in een poging haar terug te krijgen en heb hulp gezocht bij verschillende bronnen, waaronder haar tussenkomst van de familie, maar dat leverde nooit succes op. Ik kwam in contact met Dr. Ilekhojie aan wie ik al in een eerder stadium twijfelde toen ik met hem in contact kwam. Ik moest de hoop levend houden en voldeed aan de procedures, precies zoals hij mij alles uitlegde. Hij verzekerde me van haar terugkeer, die na drie dagen plaatsvond, en ik moet nog woorden vinden om uit te drukken hoe gelukkig en dankbaar ik ben, wetende dat mijn zoon en ik zijn moeder thuis hebben. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van geluk in ons leven. Hulp nodig, neem contact op met deze geweldige Dr. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Mijn vrouw en ik zullen Dr. Ilekhojie voor altijd dankbaar blijven voor zijn goddelijke tussenkomst in ons leven. Mijn vrouw en ik zijn een paar jaar geleden uit Somalië gevlucht. We kwamen in het buitenland en het leven was niet gemakkelijk en we hadden meer geld nodig om onze rekeningen te betalen. Mijn vrouw deed online wat onderzoek om hulp te krijgen bij het winnen van een loterij en ze kreeg geloofwaardige aanbevelingen van haar baas om contact op te nemen met dr. Ilekhojie, die met zijn geluksritueel winnende lotnummers uitdeelt. We namen contact op met Dr. Ilekhojie, die ons op de hoogte bracht van het proces dat we onmiddellijk zouden uitvoeren. Nadat het geluksritueel was voltooid, kochten we een lot in de Hospital Research Foundation Home-loterij en speelden het precies zoals Dr. Ilekhojie had opgedragen met de cijfers die hij onthulde. Met 2 dagen wonnen we een appartement met 3 slaapkamers en een contant bedrag van 700.000. Onze levens veranderden binnen een week en zoals dr. Ilekhojie opdroeg, werd 30% van het bedrag naar een verpleeghuis voor ouderen gestuurd om de zorg voor de verlatenen te helpen betalen. Je kunt contact met hem opnemen en kijken wat er gebeurt. Bel/sms +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Hoi piepers. Mijn naam is Dijana Budimir en ik heb moeilijke en vreselijke ervaringen gehad in mijn vorige relaties en ik heb inderdaad gewacht tot ik mijn man ontmoette en nadat we elkaar hadden ontmoet, werden we verliefd en trouwden. Na twee jaar van onze vakbond veranderde hij en begon zich raar te gedragen en verliet uiteindelijk mij en onze zoon. Ik deed alles wat ik kon om hem terug te krijgen, maar alles was vruchteloos. Ik kwam in contact met de opmerkingen en wat iedereen zei over Dr. Isikolo. Ik nam contact met hem op en hij reageerde en gaf me zijn uiterste best en steun om mijn huwelijk weer te laten slagen. Hij was degene die mij liet weten dat mijn man door een andere vrouw van mij was afgenomen en hij sprak een liefdesreüniespreuk uit die ons weer bij elkaar bracht en hij kwam terug naar huis, naar mij en mijn zoon. Niemand heeft gelogen over Dr. Isikolo en zijn goede werken. Mijn man kwam 48 uur nadat hij het werk had gedaan, zoals beloofd, thuis. Neem nu contact met hem op en u kunt er zeker van zijn dat hij u zal helpen. Je moet hem nu een e-mail sturen via: isikolosolutionhome@gmail.com of hem een sms sturen via WhatsApp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Ik kan niet geloven dat deze man zo echt is. Ik kan niet nalaten te getuigen over de goede dingen die je voor mij hebt gedaan. Ik heb iemand met 100% vertrouwen aan je voorgesteld en ze belde me net dat haar man belde om de scheiding te annuleren en op weg naar huis was. Ik geloof dat je met vertrouwen en transparantie elk probleem kunt oplossen. Bedankt dokter Ilekhojie voor uw hulp en vaderlijk advies. Mijn huwelijk, dat bijna eindigde, is dankzij jouw hulp weer tot leven gewekt. Bent u het slachtoffer van tegenslagen in uw huwelijk of relatie, neem dan contact op met Dr. Ilekhojie voor hulp. Bel/sms +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Mijn man met wie ik 23 jaar lang mijn leven heb opgebouwd, liet mij en de kinderen zonder een woord achter. Alles stortte op mij neer en ik nam contact op met onze dierbaren en niemand kon helpen. Er kwam een tijd dat hij de scheiding aanvroeg, zelfs toen we geen problemen hadden of ooit ruzie hadden gemaakt over iets rampzaligs. Dr. Isikolo kwam mij te hulp en loste het probleem op dat ik met mijn man had. Hij bracht ons weer bij elkaar en keerde naar huis terug. Het leven is inderdaad mysterieus en ik had nooit gedacht dat ik zou ervaren wat ik heb meegemaakt, maar allemaal dankzij Dr. Isikolo die voor mij werkte en mij verzekerde van de positieve resultaten na 48 uur, die inderdaad uitkwamen zoals hij beloofde. Hij kan uw problemen net zo goed oplossen als u nu contact met hem opneemt. Stuur hem een sms via WhatsApp op +2348133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Soms raak ik geschokt als artsen zeggen dat sommige ziekten niet te genezen zijn en ze doen geloven dat we ermee moeten sterven. Dat is waar, want die ziekten zijn niet gewoon en lichamelijk. Ik begon dit te begrijpen toen mijn vriend me meenam naar het westen Afrika om een bezoek te brengen aan deze kruidkundige, Dr. Ilekhojie genaamd, die een verbeterd kruidengeneesmiddel gaf dat mij volledig van HIV genas, zonder enige bijwerkingen. We denken dat het niet te genezen is, omdat onze artsen ons hebben verteld dat er geen remedie bestaat. Het is duidelijk dat sommige patiënten met herpes, vleesbomen, vertraagde voorproblemen verslaafd zijn aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen maar om het virus te helpen onderdrukken en niet om het te genezen, omdat de artsen ons hebben laten geloven dat het niet kan worden genezen en ik wel. Zeg stoutmoedig dat dit een leugen is, want er is een geneesmiddel en Dr. Ilekhojie kan u helpen met een geneesmiddel...

    E-mail gethelp05@gmail.com
    WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Ik wil Dr. Ige Ajayi bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Hij bracht mijn man terug nadat hij vier maanden van huis was gegaan om bij een andere vrouw te logeren. Ik was erg hulpeloos omdat ik zoveel van mijn man hield. Ik was op internet aan het zoeken toen ik getuigenissen zag van hoe hij velen hielp hun probleem op te lossen. Ik nam contact met hem op en dat was het einde van mijn probleem. Neem contact met hem op via e-mail: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp: +2348130035939.

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Het doet mij plezier om hier te zijn om een woord van dank te zeggen aan Dr. Isikolo.
    Ik had nooit gedacht dat ik mijn huwelijk weer zou kunnen zien werken, ondanks het feit dat alles me al tegenwerkte. Dr. Isikolo kwam me te hulp. Ik had een probleem thuis waardoor mijn man wegging en ik was al zwanger en het werd moeilijk voor mij om zonder hem in mijn leven om te gaan. Zijn familie steunde me de hele tijd, maar niemand kon helpen ons weer te herenigen, behalve dokter Isikolo die reageerde op het moment dat ik de hulp het meest nodig had. Hij loste het probleem op en mijn man keerde net na 48 uur terug naar huis omdat hij nog steeds met mij in dezelfde stad woonde. Het is best verbazingwekkend als je hulp vindt op een plek waarvan je het minst dacht dat je hulp kon krijgen. Nogmaals bedankt Dr. Isikolo voor alles wat u doet om mensen te helpen die dringend hulp nodig hebben. E-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com of WhatsApp hem op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen

 

Contact

Heb je vragen, suggesties, opmerkingen of wil je om een andere reden contact met mij opnemen? Je kunt mij bereiken via:

lottebrandjes@hotmail.com o.v.v. Boeken en Bergen

Óf laat een reactie achter onder een van mijn posts. Ik zou het erg leuk vinden om een berichtje te ontvangen!

Tschüß!

Lotte

Over mij

Over mij
Hoi! Ik ben Lotte, 19 jaar oud en studente Duitse Taal en Cultuur. Zoals je misschien al uit de titel van mijn blog hebt kunnen afleiden, ben ik gek op lezen en wandelen - Boeken en Bergen, dus :-) Verder houd ik van mooie muziek, goede films, de winter, foto's maken én München, de stad waar ik op dit moment op uitwisseling ben en tot augustus woon en studeer. Op mijn blog wil ik een beetje van die liefdes graag met jullie delen. Tschüß!